Divendres 26 de juny - Sopar fi de temporada.

Aquest any el sopar amb el qual posem punt i final a la temporada 2014-2015 el celebrarem el divendres 26 de juny, a les 21:30h, al local de l'Open Sports Café, al bell mig de la Riera d'Arenys de Mar.

Ha estat una temporada intensa, amb els quatre equips del club lluitant, competint, jugant a un nivell molt alt, una temporada reeixida, amb un èxit històric per al club, doncs l'equip de Dimecres va aconseguir guanyar la lliga, en una final molt disputada enfront l'equip de Synera, en la fase final jugada a l'Ametlla el passat 14 de juny.

Són prou motius per acomiadar la temporada amb el major dels somriures, i la més gran de les rialles, i per trobar-nos amb l'alegria i la germanor que ens caracteritza.

Hom esteu convidats a passar i compartir un beure amb nosaltres, unes fotos, anècdotes i experiències, o simplement fer-nos companyia.

Agraïm els responsables de l'Open Sports Café l'interès i col·laboració en organitzar-nos aquest sopar, de ben segur que el menjar que ens prepararan ens deixarà ben satisfets.

La temporada que ve tindrà nous reptes i noves fites, però ara gaudim d'aquesta que ja s'ha acabat i que ha sigut memorable.

Bon estiu !

Comparteix