Dissabte 2 de juliol - Sopar fi de temporada.

La temporada 2015-2016 ha acabat, i com ja és habitual, celebrem un sopar de família, i aquest any tornem al Calisay. Dissabte 2 de juliol, a les 21h, ens trobarem per compartir taula, històries, anècdotes i vivències d'una temporada intensa.

Aquesta temporada hem vist créixer els nostres quatre equips en competició, i el naixement del cinquè equip, Estrankis, un equip d'iniciació i formació de nous valors.

No hem pogut revalidar el títol de campions de lliga, hem tingut davant uns equips molt potents, però els equips de Dilluns i Dimecres hem estat lluitant, tot l'any, en el grup d'or, aconseguint la quarta plaça Dimecres, el que representa una gran fita donada la qualitat dels equips integrants.

Dilluncres i Canelluns han competit en el grup plata, amb alts i baixos, però amb un gran esperit i grans dosis de motivació.

Esteu convidats a compartir una copeta amb nosaltres, i a gaudir de la festa, la música i les histories. I sinó, ens trobarem per La Riera!

Ja preparem la temporada que ve, ara la gran majoria passem a platja, a gaudir de la sorra, el sol, el mar i les amistats.

Passi-ho bé i BON ESTIU!

Comparteix