Club Vòlei Papis

Dades de l'entitat

Nom
Club Vòlei Papis
Adreça
Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus, carrer Fondo de les Creus, s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
620052159
Adreça de correu electrònic clubvoleipapis@gmail.com
Àmbit
esportiu
Nombre de socis
80
Quota
40 Euros anuals.
Data de constitució de l'entitat
27-06-2013
nif
G66103219
Núm. registre local d'entitat
130
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
16477

Qui som

Jordi Mora

President

Victòria Sànchez

Secretària

Agustí Casals

Tresorer

Alfonso Buján

Vocal

Sílvia Gonzàlez

Vocal

Gabriela Martín

Vocal

Carlos Moles

Vocal

Àngels Ortoneda

Vocal

David Pons

Vocal

Marcelo Retamal

Vocal

Francisco Vivas

Vocal

Diumenge 12 de desembre - Vòlei Papis amb La Marató TV3

Diumenge 12 de desembre, a la primera platja, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, Club Vòlei Papis torna a posar en marxa el clàssic Torneig Solidari de Vòlei Platja, per donar suport a la Marató de TV3, aquest any 2021 enfocada als problemes de salut mental comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida.

Divendres 17 de setembre - Assemblea General Ordinària 2021

Divendres 17 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay celebrem l'Assemblea General Ordinària 2021 de sòcies i socis del club.

Divendres 18 de setembre - Assemblea General Ordinària 2020

Divendres 18 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay celebrem l'Assemblea General Ordinària 2020 de sòcies i socis del club.

Com cada any, aquest és l'acte que dóna el tret de sortida a una nova temporada, presentem els comptes per ser aprovats, proposem els grups i horaris d'entrenament, mostrem les novetats i, ens retrobem després de l'estiu.
És una cita important on volem veure-us a tots i totes, que ens proposeu millores i, que ens ajudeu a fer més gran el club.

Diumenge 15 de desembre - Vòlei Papis amb La Marató TV3

Diumenge 15 de desembre, celebrem un torneig de vòlei platja a la primera platja, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja Arenys.

Club Vòlei Papis, un any més, organitzem un Torneig Solidari de Vòlei Platja, per donar suport a la Marató de TV3, aquest any 2019 dedicada a les malalties minoritàries.

En horari de 9h a 14h, i en format 4x4, oferim un torneig obert, participatiu i familiar, on tothom està convidat a jugar, sigui quin sigui el seu nivell.

Divendres 13 de setembre - Assemblea General Ordinària 2019

Divendres 13 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay, totes les sòcies i socis del club estem convocats a l'Assemblea General 2019, primer acte de la nova temporada 2019-2020.

Aquesta reunió és la cita més important de l'any, presentem els comptes de la passada temporada perquè puguin ser aprovats i, el pressupost per a la nova, així com la planificació social i esportiva per a la temporada 2019-2020.

Diumenge 16 de desembre - Vòlei Papis i La Marató TV3

Diumenge 16 de desembre, a la primera platja, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, Club Vòlei Papis organitzem, un any més, un Torneig Solidari de Vòlei Platja, per donar suport a la Marató de TV3, aquest any 2018 dedicada a la investigació del càncer.

En horari de 9h a 14h, i en format 4x4, podreu competir en un torneig obert, participatiu i familiar, on tothom està convidat a jugar, sigui quin sigui el seu nivell.

Divendres 14 de setembre - Assemblea General Ordinària 2018

El proper divendres 14 de setembre, a les 19:30h, en la Sala Noble del CC Calisay convoquem l'Assemblea General de socis i sòcies del club de 2018.

Com fem cada any, presentarem els comptes de la temporada passada per ser aprovats, exposarem el pressupost per a la temporada que encetem, explicarem quines són les propostes, tant de joc, com socials que volem portar a termini aquest 2018-2019, repassarem la composició dels equips, entrenadors, horaris, membres de junta, competicions, lligues, i comentarem totes les idees que tenim per fer més gran el nostre club.

Divendres 22 de juny - Sopar fi temporada 2017-18.

Ja som al juny, hem acabat les competicions, els entrenaments, la temporada de pista arriba a la seva fi, i un altre sopar de celebració que preparem per acomiadar, tots junts, en família, un reeixit any.

I tornem al CC Calisay; divendres 22 de juny, a les 21h, sopar de celebració del Club Vòlei Papis a la sala polivalent de l'antiga fàbrica Calisay.

Diumenge 17 de desembre - Marató TV3 amb Vòlei Papis

Diumenge 17 de desembre Vòlei Papis organitza, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, un Torneig Solidari de Vòlei Platja per donar suport a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses.

A la platja de la Picòrdia, en horari de 9h a 14h i amb les modalitats de 4x4 mixt, 2x2 masculí i 2x2 femení, podreu participar, jugar, tornar a la platja per un matí i, ajudar a recaptar fons.

Diumenge 24 de setembre - Presentació Temporada 2017-18

Diumenge 24 de setembre, en el pavelló del Fons de les Creus, de 10 del matí a 1 del migdia, celebrem la Presentació del club per a la temporada 2017-2018, el que serà el cinquè any de vida de la nostra entitat.

Seguim amb els nostres cinc equips entrenant i competint, amb molta il·lusió i deliri de tornar a les pistes després de l'estiu, amb retrobaments i noves incorporacions, amb moltes ganes de calçar-nos les bambes i començar a fer tocs, però, per sobre de tot, amb l'objectiu de fer esport i passar-ho bé.

Pàgines