per ser la primera no esta pas malament

Si,dotze anys desprès del canvi de propietat va arriban l'hora d'ordenar l'entorn,de refer l'allumenat i demanar una col'laboració mès intensa a l'Ajuntament.

_________________________________

Amb joia estem observan com ja ès una realitat l'inversió que l'Ajuntament a destinat a l'allumenat de les places de Sagrada Familia ,ès per tan motiu d'agraïment per la nostra part ja que era absolutament necessari una actuació en aquestes instal'lacions que porten 35 anys
de servei per tan, gracies per l'inversió .

Son les nostres unes places un tan oblidades crec que desaprofitades , perfectes per festivals infantils i per estar'hi amb els mes menuts, son places de propietat privada de us públicper tan poden ser utilitzades per l'Ajuntament per la Festa Major o de la classe de festa que sigui.

Vagi dons per endevant l'agraïment a l'Ajuntament per ajudar'nos a refer una instal'lació que ja no podía continuar amb l'estat actual, fa 35 anys que funciona .

Tambè estem contens perque es aquesta la primera inversió de la representació de la part pública de les meteixes.

Ens agradaría que Serveis Municipals i Mancomunitats tinguessim una trobada per tal de millorar, si cap, l'entorn i poguer compartir les tasques de manteniment de tota la zona.

Mancomunitat Nord
President
Josep Martín i Solá

Comparteix