cal acabar amb el morrut 3-9-08

Es inprescindible la trobada amb el regidor X. Febrer per inicia una relaciò amb l'Ajuntament que sigui mès positíva que fins hare .
La comunitat acumula un bon grapat de problemes que tan sols es poden sol'lucionar amb un protocol adient tan per l'assossiació de veins com per l'Ajuntament.
Permeteume que avanci una mostra de lo que no pot ser .
Tenim en el terme municipal problemes amb el morrut es fa una tasca adient per eliminar'lo en diferents indrets com el casal sant vicens pero es curios que ningu recorda que en el nostre entorn tambe hi ha palmeras que reclament ajut .
Pregunto, perquè a sagrada familia no es te en compte la possibilitat de plaga de morrut i en consequencia es prenen les mesures adients per salvar dues palmeres precioses de tan penosa plaga .
Benvolgut sr. Febrer com es facil imaginar tenim feina per rato, confiem en trobar sol'lucions per un importan nombre de problemes que sen's dubte em de compartir .

josep marti

Permeteume benvolguts amics que enviÏ una salutació ben cordial a tots els que teníu a bè d'entrar i llegir l'activitat nostra. Os assevento que no es per llençar coets.

Desitjaría que al llarc d'aquesta legislatura fora possible trobar les solucións adients a l'ampli llistat de problemes que genèran les nostres places.

Quan parlo de trobar solucións, obviament vull fer esment al nostre consistori , tan sols per recordar que som 165 families que esperem una mica mès d'atenció per part del nostre govern municipal.

Em detectat darrerament una complicació considerable amb el col'legi de la Presentació que, un curs més , els seus alumnes ens malmeten el nostre patrimoni(parets pintades,bruticia etc) . Un altre conflicte podria ser força desagradable .

Cal una millora en l'arbrat i al manteniment del espai , tal
com estem no podem continuá ja que crearem una imprevisíble situació de cabreig generalitzat que pot degenerar en una situacio desagradable degut a l'oblit continuat per part dels governs municipals que legislatura rera legislatura ens han deixat abandonats .

Tan sols resta per recordar a la comisió de govern que;

Nosaltres, la gent de Sagrada Família tambè existim , com existeix la responsabilitat municipal en el manteniment de les instal'lacións.

President Mancomunitat Nord de Sagrada Família

Josep Martín i Solá

Comparteix