Mancomunitat Nord

Dades de l'entitat

Nom
AA.VV Sagrada Familia
Adreça de correu electrònic matanzas@arenys.vilaweb.com
Àmbit
social

A tots els que vivim a sagrada familia

sapigueu que la gestoría está preparan la propera assèmblea de veïns que tindra que decidir temes importans com poden ser la relació amb el consistori, aixi com un seguit d'obres a realitzar que obviament s'an d'aprobar.
l'assistència ès importan

josep marti
------------------------------------------------------------
dema reuniò

tornem'hi

no , no es aixo lo que varem parlar benvolgut xavier, an passat ja dos anys i d'allo res de res continuem amb les mateixes mancances.

acabar l'allumenat, fer realitat el conveni plantejat planificar l'us de les places , modificar els noms, aclarir les direccions ja que tots vivim en el carrer malgrat ...?

fins quant

dons sì, fins quant els veins de sagrada familia haurem d'aguantar la lamentable resposta de la guardia urbana quan, desde aquesta comunitat de veïns es demana la seva col'laboració.

suposo, que no els agrada que la zona sigui de propietat privada i per tan no els correspon treballar'hi , ??? .

perque ?, si una ciutadana demana informació del servei de desrratització , se l'hi diu que aquell espai es privat , que volen dir amb aixo? que volen donar ha entendre amb aquesta resposta? .

Diuent que de il'lusio tambe es viu.

El comentari te el seu raonament en base a la realitat que s'ha esdevingut a Sagrada Familia, una vegada mes .

cal acabar amb el morrut 3-9-08

Es inprescindible la trobada amb el regidor X. Febrer per inicia una relaciò amb l'Ajuntament que sigui mès positíva que fins hare .
La comunitat acumula un bon grapat de problemes que tan sols es poden sol'lucionar amb un protocol adient tan per l'assossiació de veins com per l'Ajuntament.
Permeteume que avanci una mostra de lo que no pot ser .

per ser la primera no esta pas malament

Si,dotze anys desprès del canvi de propietat va arriban l'hora d'ordenar l'entorn,de refer l'allumenat i demanar una col'laboració mès intensa a l'Ajuntament.

_________________________________

Amb joia estem observan com ja ès una realitat l'inversió que l'Ajuntament a destinat a l'allumenat de les places de Sagrada Familia ,ès per tan motiu d'agraïment per la nostra part ja que era absolutament necessari una actuació en aquestes instal'lacions que porten 35 anys
de servei per tan, gracies per l'inversió .