UN NOU IMPULS PER ARENYS

El dia 14 de Juny Santi Fontbona primer secretari del PSC del Maresme i portaveu del grup municipal socialista a Arenys de Mar, i Ramon Viñas, primer secretari del PSC d´Arenys, varen presentar a la Sala Noble de l´edifici del Calisay, una proposta socialista amb el títol “UN NOU IMPULS PER ARENYS
Santi Fontbona va ser qui va presentar el projecte basat en 40 actuacions a realitzar i justificà la proposta de crear un govern d´unitat, com una alternativa viable per sortir de l´estancament en que està el govern municipal. Santi Fontbona va compartir amb els assistents la necessitat de treballar conjuntament en aquest govern d´unitat i argumentà de quina manera el partit dels socialistes ha treballat per a poder aportar solucions. També va manifestar la necessitat de treballar en positiu per Arenys i per les seves persones a fi d´avançar en tots els àmbits .
Tanmateix es va anunciar que fins el moment, totes les altres forces polítiques han vist amb bons ulls la proposta, però encara quedava parlar amb el PP amb qui no s´ havia pogut, per circumstàncies comprensibles d´agenda de vacances de la regidora.
L´ assistència va ser nombrosa i les persones allí presents, van mostrar el seu interès en la proposta fent diverses intervencions , així com també comentaris de recolzament i suggeriments per una millor gestió municipal.

Comparteix