150 persones recolzen a Ramon Vinyes

Ramon Vinyes va escollir el teatre Principal d´Arenys per presentar als membres de la llista amb la que es presenta per revalidar l´alcaldia en les properes eleccions municipals del proper 22 de Maig, el passat dissabte dia 16.

L´acte que va ser presentat per la actriu, cantant i presentadora de televisió, Lorena Castell i al que van assisitir 150 persones, va donar a conèixer a les cares que “Asseguren l´Impuls” d´Arenys, cares conegudes a la vila com Santi Fontbona nº2 (1er Secretari Maresme), les actuals regidores: Lorena Estrada nº3 i Maribel Illescas nº4, Joan Ponsnº8, Gabriel Lleó, tots ells amb àmplia experiència en el funcionament de l´Administració... i cares noves en el partit com: Francesc Colomé nº5, Assumpta Rubio “Susi”nº6 (membre de l´AAACC), Raquel Querol nº7 o David Ramírez.

El cap de llista va deixar entreveure pilar bàsics del seu programa per millorar el benestar social i les seves propostes per impulsar l´economia del poble. Va deixar clar que amb la situació econòmica actual no seria un mandat de grans obres, tot i que la situació de l´Ajuntament, que gestiona actualment, ho permetria.

Tant Ramon Vinyes com Maribel Illescas van deixar clar que amb ells la Regidoria de la Dona-Igualtat i l´espai lila continuarien la seva trajectòria, després de que el candidat per CiU hagi deixat clar que eliminaria aquesta regidoria que vetlla per els drets i deures dels sectors socials més desfavorits.

Comparteix