Ramon Vinyes i Vilà, l'alcalde.

Dades de l'entitat

Nom
PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya
Adreça
c/ Montalt, 7
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
93 792 27 63
Adreça de correu electrònic arenysdemar@socialistes.cat
Àmbit
social

Enllaços interessants

Allò que li agrada, allò del que opina, allò i més, més enllà de la vida política. 1er Secretari de l'Agrupació d'Arenys de Mar i Alcalde de la vila
web de l'agrupació d'Arenys de Mar dins la xarxa del PSC
El canal de televisió on-line d'en Ramon Vinyes
El nostre perfil...
Actualitat socialista a la comarca
Organisme en el que estan representats tots el Partits Socialistes
Resultats de les eleccions a Arenys de Mar

TOT SOBRE LA REFORMA LABORAL

La reforma laboral que imposa el RD-L 3/2012 canvia radicalment les relacions laborals tot perjudicant enormement els drets dels treballadors. Aquest decret està en tràmit parlamentari i és molt important que n’estiguem molt al cas del que representa i de quines vies hi ha per a modificar-lo.

Per a parlar d’aquesta reforma laboral hem convidat, el proper divendres 16 de març a les 19:00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca d’Arenys de Mar, a la diputada del PSC al Congrés Isabel López Chamosa, Diplomada Sociolaboral (UNED), Tècnic d’Organització i sindicalista.

forumArenys: Avui, la nostra Gent Gran!

Ramon Vinyes amb Isabel López (Diputada al Congrès) i Consol Prados(Diputada al Parlament), debatran i aclarirant sobre la Llei de Benestar i la Llei de Servei Social.

PARLEM?

Un cop més el CAFÈ MUNICIPAL, promet ser interessant. Com sempre després del ple hi ha temes a comentar, per això els compartirem amb tots vosaltres. Dubtes, propostes i suggeriments que els regidors socialistes i l'alcalde Ramon Vinyes al capdabant, recolliran de bon grat. Aquest dissabte, aprofitant el bon temps ens veurem al Bare Nostrum a les 10:30 del matí. Tindrem bona companyia doncs ens acompanyarà la CONSOL PRADOS, diputada al Parlament.

PLA DE GOVERN

Pincellades socialistes, del programa electoral, que en Ramon Vinyes a anat elaborant, junt amb militants i simpatitzants, a més d'aquelles entitats i amics de la vila que han aportat i aporten les seves inquietuts al projecte socialiste.
Manuela De Madre fa confiança a aquesta feina i amb la seva presència ens ajudarà a posar Arenys al Mapa!

Manifest 8 de març

Sota el títol "GOVERNANT MUNICIPIS PER A LES DONES", Manuela De Madre lleigir el manifest socialista a Esplugues de Llobregat, acompanyada de moltes les Dones Alcaldables de Catalunya. Un acte emotiu on el Maresme va estar molt ben representat, donc 8 son les candidatas amb fermes possibilitats.

20 de maig del 2007 DEBAT

L'alcaldable pel PSC ha defensat les propostes socialistes i ha demanat la confiança als arenyencs que el proper diumenge acudiran a la cita amb les urnes.
http://www.ramonvinyes.cat/

ESTEM DE TRASLLAT!!

Els socialistes arenyencs ens hem traslladat!

A partir d´ara ens trobareu al c/ Doedes, 61. De fet és allà mateix tocant el c/BCN.
Encara estem col•locant totes les coses però aviat obrirem amb tota normalitat, els dimarts i dijous de 5 a 7 de la tarda, com sempre.
Ho farem saber a tothom per que vingueu sempre que ho considereu.

El 1er Secretari presideix la Mesa

Aquest passat dissabte i diumenge va tenir lloc a Girona, la VI Conferència Nacional del PSC.
El nostre Alcalde, en Ramon Vinyes va ser considerat per presidir la Mesa Infraestructures, Habitatge i Convivència.
700 esmenes varen ser la mostra de l'activitat d'aquesta mesa que compartir entre altres amb en Manel Nadal.
(+info socialistes.cat)

ELS CAFÈS MUNICIPALS, senten millor pel matí !!!

El Cafè Municipal d'aquest dissabte 26, de ben segur que tindrà "un bon aroma".Com ja sabeu és ocasió per parlar del darrer ple municipal i d'aquells altres temes que volem fer seguiment.En Ramon, és l'alcalde de tots i totes i us espera, per escoltar tot allò que considereu ha de saber. Ens trobarem a les 10:30 del matí a la seu de l'agrupació al c/ Doedes.
És OBERT A TOTHOM que hi vulgui venir, així que no ho dubtis, vine encara que siguin deu minuts i digues la teva. Participa, és important per a tots.

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA!

El Partit del Socialistes de Catalunya, d'Arenys de Mar, dóna les gràcies, a tots els arenyencs i arenyenques. La Catalunyam OPTIMISTA!

Pàgines