L'AFA estrena web

L'Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar ha posat en marxa el seu nou web: http://afaarenys.cat/.
És un web pensat i dissenyat per satisfer les necessites informatives de l’Agrupació, amb un aspecte molt més modern i que dona la possibilitats als socis a participar-hi activament.
La pàgina web es divideix en diverses parts:
• La primera és l’apartat dedicat al coneixement de l’entitat Agrupació. Hi podem trobar informació sobre qui som, les actes de la junta i les assemblees, com fer-nos socis...
• Un segon grup en posa el dia dels Tallers, Cursos i conferències que es van programant o que ja s’han realitzat.
• En el tercer apartat podrem trobar-hi les propostes d’exposicions en preparació o ja realitzades per l’AFA.
• El punt següent hi trobarem totes les noticies relacionades amb el dia a dia de l’Agrupació. Notícies que aniran des dels resultats dels lliurament de la lliga social, passant per campanyes organitzades per la nostra entitats o bé comunicacions d’interès pels associats.
• A La lliga trobarem les imatges que s’han presentat en cadascun dels lliuraments de les lligues realitzades a partir d’aquest any. Sota les imatges hi apareix el nom de l’autor i si el cliquem anirem a la pàgina del soci o sòcia, i podrem veure la seva galeria fotogràfica. A partir de la 17a lliga els mateixos associats seran els qui entraran al web les imatges que volen presentar a cadascun dels lliuraments.
• Si volem conèixer el que estan fent fotogràficament els nostres socis, podrem anar en aquest apartat i xafardejar en les seves pàgines fotogràfiques. Els socis, amb la seva contrasenya, poden entrar a la seva pàgina i canviar tantes vegades com vulgui les imatges de la seva galeria i mostrar la seva col·lecció particular d’imatges.
• L’AFA pot presentar també àlbums fotogràfics de les activitats que organitza o fins i tot organitzar exposicions virtuals dels seus socis o de fotògrafs amics.
• Per acabar podem obrir el calendari i trobar quines són les activitats estan agendades i previstes a dur-se a terme.
Internament el socis també poden sol·licitar data per l’ús de l’estudi fotogràfic, el sala d’ordinadors, la sala de reunions... i posar a la venda objectes fotogràfics a la botiga online entre associats.
Tot això és el que pot fer el nou web. En aquets moments estem en fase de proves i el web anirà millorant tots aquells aspectes que així ho requereixin.
Esperem que tots en puguem gaudir.

Comparteix