IMPORTANT: El cau supsèn l'activitat durant 15 dies

Benvolgudes famílies,

Ens comuniquen des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar que per ordres de la Generalitat s'ha decidit prendre mesures pel Covid'19, per tant el cau es suspèn durant quinze dies. També ens ho han fet saber des de Minyons Escoltes i Guies.

Restem a l'espera de més informació, tan bon punt sapiguem quelcom més us ho farem saber. Esperem reprendre la normalitat el més aviat possible.

Aquí us deixem el comunicat:

- COMUNICAT DE MEG RESPECTE LA SITUACIÓ AMB EL CORONAVIRUS

Atès que la DG de Joventut recomana a les entitats d’educació en el lleure anul·lar durant els propers 15 dies tota activitat de caus, esplais i altres activitats en l’àmbit del lleure que suposi la coincidència d’infants i joves de centres educatius diferents. Us traslladem que, durant els pròxims 15 dies:

- Queden anul·lades totes les activitats de l’entitat

- Excursions

- Sortides

- Dies de cau

Estem fent seguiment dels esdeveniments i us anirem informant de com ens afecten els canvis que es vagin produint.

- Estem treballant com donar resposta a les conseqüències que comporta parar l’activitat i buscant alternatives per a tots els esdeveniments d’aquests dies (des de formacions a les firmes de dossier).

- A nivell de formacions l’àmbit de Mètode i Formació treballarà per donar resposta a totes les qüestions que es desprenen de l’aturada d’aquests 15 dies.

-Pel que fa a reunions programades podeu intentar-les dur a terme de manera virtual.

*Demanem paciència i responsabilitat a tots i totes.

Equip d'Agrupament ⚜️

Comparteix