Diumenge 12 de desembre - Vòlei Papis amb La Marató TV3

Diumenge 12 de desembre, a la primera platja, amb la col·laboració del Club Vòlei Platja, Club Vòlei Papis torna a posar en marxa el clàssic Torneig Solidari de Vòlei Platja, per donar suport a la Marató de TV3, aquest any 2021 enfocada als problemes de salut mental comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida.

Aquest any sí, ja que l'any passat no vàrem poder fer-lo per culpa de la pandèmia, aquest any tornem amb energies renovades. En horari de 9h a 14h, i en format 4x4, podreu competir en un torneig obert, participatiu i familiar, on tothom està convidat a jugar, sigui quin sigui el seu nivell.

Us demanem que col·laboreu amb 30€ per equip, diners que aniran destinats íntegrament a la recaptació de la Marató de TV3, i si voleu fer més aportacions, la guardiola estarà a la vostra disposició.

Animeu-vos, feu equip amb la família, els amics, els pares, els tiets o els cunyats, veniu, que farà bon dia, gaudirem de la platja, d'un bon matí d'esport i, tot jugant, farem salut i serem solidaris!!

Comparteix