Arriba el #CAUaCASA

Aquests dies són una mica estranys com tots sabeu degut a la situació excepcional que estem vivint. I pot ser és una mica díficil estar tantes hores a casa sense saber que fer... Pot arribar a ser molt avorrit i més si pensem que dissabte tampoc podrem anar al cau...

Però esteu segurs que no fem CAU? Ens hem de reinventar i com d'altre agrupaments "Som decidirs i afrontem les dificultats sense por". Fem CAU! Ens neguem a quedar-nos sense aprendre, sense jugar i sense estar acompanyats dels nostres amics i amigues, en definitiva, sesne CAU.

Participa amb la teva família a les propostes que fa el teu agrupament amb el #CAUaCASA.

Les iniciatives són diverses i per tothom, us animem a participar-hi! Estigueu atents a les nostres xarxes socials!!!

1) Quién es quién de caps: Hauràs d'endenvinar mitjançant fotografies quin cap s'amaga darrera de la fotografia que penjarem de quan eren ben petitons.

2) #CauGimcanaDesdeCasa: Fes les proves que us proposem via xarxes socials des de casa, cantar, ballar, proves, tallers i moltes coses més!!

3) Fes un dibuix sobre el CAU: Us convidem a fer un dibuix sobre el cau, del tema que més us agradi. Ens en podeu fer arribar via facebook, twitter, instagram o al mail de cau: cauflosicalcat@gmail.com.

Vinga tothom a participar!!! Salut i cau!

Equip d'Agrupament

Comparteix