Últimes informacions del curs AFA Institut Els Tres Turons

Informacions Iddink Noves Comandes i recollida de llibres ecobook.

Avui finalitzem el curs i volem recordar a tots els usuaris i usuàries d´Iddink com serà el funcionament de recollida de llibres ecobook d´enguany.

A principis de juny els usuaris i usuàries haureu rebut un mail d'Iddink amb l'albarà d'entrega i instruccions de com entregar els llibres ecobook aquest final de curs.

La recollida es farà el proper 5 de juliol, segons horari proposat per Iddink, de 10 del matí a 16:30 de la tarda a l'Institut Els Tres Turons de manera presencial.

Recordeu que durant aquests dies heu de revisar els llibres abans de l'entrega.

Us adjuntem tota la informació per ajudar-vos a fer la comanda, que aquest any serà totalment virtual. Tindreu grans avantatges si feu la comanda abans del 20 de juliol!!

Si ho necessiteu, podeu contactar amb Iddink a través de la seva web: www.iddink.cat, a través de correu electrònic info@iddink.cat o a través del telèfon 902.565.411.

Gràcies a aquest projecte de reutilització de llibres, les famílies de l'Institut Els Tres Turons hem aconseguit un estalvi mediambiental de 360,4 Tm de paper i un estalvi econòmic mitjà de 140,99 €.

Adjuntem vídeo Informatiu Iddink curs 2021-2022:

Video presentació Iddink - CAT from Iddink Spain, S.L.U. on Vimeo.

Informacions Assemblea General Extraordinària

La Junta de l'AFA Institut Els Tres Turons necessita noves famílies que s'adhereixin a aquest projecte d'Associació de Famílies i renovin l'Entitat amb nous projectes.

Estem buscant candidats per a cobrir els càrrecs que quedaran vacants el curs vinent, així com ampliar la nostra base amb famílies que vulguin posar el seu granet de sorra en aquest gran projecte associatiu de les famílies de l'Institut Els Tres Turons.

L'AFA Institut Els Tres Turons participa activament en la vida educativa i social de l'Institut Els Tres Turons, sent molt necessària la seva continuïtat i millora dia a dia.

Per tot això, convoquem a tots els nostres associats i associades a participar en l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el proper dimecres 30 de juny a les 19 h. de manera presencial, a la Sala Polivalent de l'Edifici Calisay d'Arenys de Mar. (Aforament limitat a 75 persones) amb el següent ordre del dia:

1. Breu introducció a l'AFA Institut Els Tres Turons i activitats/projectes en marxa.

2. Presentació de candidatures a la Presidència i votació dels assistents.

3. Formació de la Junta de l'AFA Institut Els Tres Turons pel curs 2021-2022, si s'escau.

4. Precs i preguntes.

Us recordem que encara estem buscant candidats per a ocupar els diferents càrrecs de la Junta i que, si esteu interessats, podeu presentar la vostra candidatura abans del 25 de juny.

Preguem confirmació d'assistència, indicant el vostre nom i telèfon de contacte, enviant un mail a la nostra adreça electrònica afa@elstresturons.cat.

Us hi esperem!!

La Junta AFA Institut Els Tres Turons

Presidenta

Carme Pascual

Arxius adjunts: 
Comparteix