XXIX Trofeu Príncep de Girona

El Blouap Dos aconsegueix la tercera posició al XXIX Princep de Girona
Un any més s´ha disputat una nova edició del ja clàssic Trofeu Príncep de Girona per a la classe creuer. Enguany s´ha celebrat la 29ena edició i tot i la participació reduïda, un total de 14 embarcacions han participat en aquest trofeu en aigües de Blanes. Una de les embarcacions inscrites en aquesta regata ha estat el Blouap Dos de Josep Maria Riera del CN. d´Arenys de Mar. Els 14 inscrits han estat repartits en dos grups depenent del seu ràting. Durant el cap de setmana s´han pogut finalitzar dues proves que són puntuables pel Campionat de Catalunya, mentre que la prova costanera prevista per diumenge no es va poder donar per vàlida ja que la totalitat de la flota va arribar fora de temps a causa de la manca de vent.

El Blouap Dos ha finalitzat en la tercera posició de la classificació general de la classe RI 2. El primer classificat de la classe RI 2 ha estat el Nortia – Tramendu de Salvador Vieta del CV Blanes, i en segon lloc el Desafino de Miquel Colomer del RCN de Barcelona.
Pel que fa a la classe RI 3 el Comet@ de Lluís Blanchar (independent) ha finalitzat en la primera posició, seguit del Blue Marlin Tercero de Diego Cascales del CN El Balís, i finalment, en tercera posició el Nairam II de Victor Soler també del CN El Balís.

CLASSIFICACIÓ GENERAL Classe : RI 2

1 NORTIA-TRAMENDU - SALVADOR VIETA MOLINA - CV BLANES
2 DESAFINO - MIQUEL COLOMER TERMENS - RCN BARCELONA
3 BLOUAP DOS - JOSEP Mª RIERA FERRANDO - CN ARENYS DE MAR

CLASSIFICACIÓ GENERAL Classe : RI 3

1 COMET@ - LLUIS BLANCHAR ARDEVOL - INDEPENDIENTE
2 BLUE MARLIN TERCERO - DIEGO CASCALES ZARAGOZA - CN EL BALÍS
3 NAIRAM II - VICTOR SOLER BIGAS - CN EL BALÍS

Comparteix