L´Oriol José i la Diana Alborch participen al 5è Kabb Trophy

Dos regatistes del Nàutic d´Arenys, l´Oriol José i la Diana Alborch, han participat a la regata Internacional d´Optimist KABB Trophy.
La regata s´ha celebrat a Palamós del 18 al 22 de Febrer i a comptat amb la participació de 360 regatistes de la classe Optimist representant a 19 països.

El KABB Trophy que se celebra des de fa cinc anys a Palamós s'ha convertit en un referent de la vela infantil a nivell mundial. Espanya és el país amb major participació, amb 130 inscrits; seguit de França amb 72, Rússia amb 34, Itàlia amb 26 i Noruega amb 15, entre d'altres.

La gran novetat en l'edició d'aquest any és que s'ha comptat amb dos camps de regata, d'aquesta manera s'han pogut donar sortides simultànies i molt més àgils, amb més qualitat competitiva. El KABB Trophy està pràcticament al mateix nivell que un Campionat del Món, per aquesta raó compta també amb un Jurat Internacional i els millors oficials de la classe.

Pel que fa als resultats l´Oriol José ha finalitzat en la posició 261 amb un total de 274 punts (62, 76, 63, 26, BFD, 47), mentre que la Diana Alborch ha quedat en la posició 328 amb 370 punts (84, 74, 73, 86, 79 i 60). Per aquests joves regatistes no és tant important finalitzar en una bona posició, sinó el haver aprofitat l´oportunitat de poder compartir el camp de regata amb els millors regatistes d´optimist a nivell mundial.

Comparteix