III Trofeu Bufa

Eric Plançon en 4.7 i Miguel Noguer en Radial encapçalen la classificació del III Trofeu Bufa

Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües d´Arenys de Mar la regata de nivell 2, III Trofeu Bufa per a la classe Làser. A l´edició d´enguany han participat 54 regatistes, 21 d´ells en la categoria de 4.7 i 34 en la de Radial.
El primer dia de competició va començar amb unes excel•lents condicions meteorològiques amb un vent de Llevant d´entre 15 i 18 nusos, que va permetre que se celebressin les 4 proves previstes per la primera jornada, assegurant d´aquesta manera, que els regatistes poguessin descartar la seva pitjor prova.
Les dures condicions de vent i onada provocaven que els participants haguessin d´esforçar-se físicament per tal d´assegurar un bon lloc a la classificació.
El segon dia de jornada, el Comitè de Regates ha hissat Delta a les 11.30 hores, però ha estat impossible realitzar cap prova a causa de la inestabilitat en la direcció del vent, finalitzant el dia amb una manca absoluta d´aquest.
Pel que fa a la classificació general de la classe Làser 4.7 el primer classificat ha estat Eric Plançon del CN Cambrils amb 3 punts, en segon lloc Kevin Vallverdu del CN Salou amb 6 punts, i en tercera posició la regatista del CN Salou, Anna Miquel, amb 10 punts. En la categoria Radial el primer classificat ha estat Miguel Noguer del CN El Masnou amb 4 punts, seguit del seu fill Arturo Noguer del CN El Balís amb 7 punts i en tercer lloc l´Ignasi López del CN Salou amb 8 punts.

Comparteix