El Club Nàutic El Balís es fa amb el preuat trofeu

Després de tres caps de setmana consecutius, la 35a edició del Campionat Interclubs posa el seu punt i final al RCN de Barcelona. Al llarg dels cinc dies de competició hi ha hagut moments de tot: vent, calmes, sol i pluja. Dies durs i amb molta estratègia per tal d´aconseguir fer-se amb una bona posició, d´altres amb vent estable que feien possible regates ràpides i senzilles, però també alguns amb poc o gens de vent.
Finalment, avui diumenge 21 de febrer, l´edició d´enguany del Campionat Interclubs ja té nous guanyadors i nou club campió: El Club Nàutic El Balís, representat per les embarcacions Great Sailing, Vertigo Dos, Notenom, Dimna, Blue Marlin Tercero, Caiman II i Nairam II amb un total de 35 punts.
Pel que fa a la classificació individual els tres primers classificats de cada grup, i per tant guanyadors absoluts han estat: Rats on Fire de Rafael Carbonell amb un Swan 45 (CNAM), l´ADDA defensa de los animales, el Comet 36 d´Humbert Costas (CVB) i el X-332, Miriapodo, patronejada per Lluis Romeu (RCNB).

Classificació general final:

Grup 0-1

1. Rats on Fire (CNAM) – 5 punts
2. Great Sailing (CNEB) – 12 punts
3. Es Tes Unno (RCNB) – 13 punts

Grup 2

1. ADDA Defensa de los animales (CVB) – 5 punts
2. Vertigo Dos (CNEB) – 6 punts
3. Mohito (CNAM) – 15 punts

Grup 3

1. Miriapodo (RCNB) – 7 punts
2. Comet@ (Independent) – 7 punts
3. Blue Marlin Tercero (CNEB) – 10 punts

Classificació final per clubs:

1. CN El Balís (35 punts)
2. CN d´Arenys de Mar (48 punts)
3. RCN de Barcelona (50 punts)

Per més informació podeu consultar la pàgina web de la regata: www.interclubs.es

Marta Isnard

Comparteix