Club Nàutic d'Arenys de Mar

Dades de l'entitat

Nom
Club Nàutic d'Arenys de Mar
Adreça
Zona Portuaria, s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
937921600
Adreça de correu electrònic premsa@cnam.cat
Àmbit
esportiu

Enllaços interessants

Visita la pàgina web del Club per trobar més informació de les activitats que tenim.

Casal Club Nàutic d’Arenys de Mar. Falten 17 dies!

VINE A FER VELA, REM, CAIAC, WAKEBOARD, NATACIÓ I WATERPOLO!!

El casal del Club Nàutic d’Arenys de Mar comença el dilluns 25 de juny i finalitza el 7 de setembre. Les inscripcions al casal són setmanals. Veniu a inscriure-us! No hi ha estiu sense mar!
Saps què és el wakeboard? Vine a descobrir-ho al casal esportiu!

Per a més informació podeu trucar al 93.792.16.00 o bé via mail a casal@cnarenys.com

En Lluc Perez fa podi a Masnou

El passat cap de setmana els optimist van participar a la regata de Masnou Trofeu Sanahuja. Per alguns d'ells la seva primera regata puntuable.
Van ser dos dies meravellosos, amb molt fred, sol i el diumenge amb vent.
Aquesta regata va representar l'estrena en el món de la competició no només pels nens del grup 4, sinó també pels pares. La resta, que ja estan més acostumats segueixen amb el mateix entusiasme que el primer dia.

Comença la temporada de creuers a Catalunya

Aquest cap de setmana ha començat la temporada de regates per a la classe creuers a Catalunya. Un any més, l´emblemàtica regata Interclubs ha obert amb força una nova temporada de regates.
El campionat Interclubs és una de les competicions nàutiques més importants de Catalunya, organitzada pel CN d´Arenys de Mar, el CN El Balís, el RCN de Barcelona i el RCM de Barcelona.

Segon cap de setmana del Campionat Interclubs

Great Sailing, ADDA Defensa de los animales, i Miriapodo encapçalen la classificació de la XXXV edició del Campionat Interclubs

L´absència de la pluja propicia una jornada dura i decisiva

En la quarta etapa del campionat, els regatistes han pogut gaudir d´unes bones condicions climatològiques amb una mitja de 15 nusos de vent aponentat entre el 260 i el 285. S´han pogut realitzar dues proves que consistien en dos barlovent-sotavent.

El Club Nàutic El Balís es fa amb el preuat trofeu

Després de tres caps de setmana consecutius, la 35a edició del Campionat Interclubs posa el seu punt i final al RCN de Barcelona. Al llarg dels cinc dies de competició hi ha hagut moments de tot: vent, calmes, sol i pluja. Dies durs i amb molta estratègia per tal d´aconseguir fer-se amb una bona posició, d´altres amb vent estable que feien possible regates ràpides i senzilles, però també alguns amb poc o gens de vent.

L´Oriol José i la Diana Alborch participen al 5è Kabb Trophy

Dos regatistes del Nàutic d´Arenys, l´Oriol José i la Diana Alborch, han participat a la regata Internacional d´Optimist KABB Trophy.
La regata s´ha celebrat a Palamós del 18 al 22 de Febrer i a comptat amb la participació de 360 regatistes de la classe Optimist representant a 19 països.

III Trofeu Bufa

Eric Plançon en 4.7 i Miguel Noguer en Radial encapçalen la classificació del III Trofeu Bufa

XXIX Trofeu Príncep de Girona

El Blouap Dos aconsegueix la tercera posició al XXIX Princep de Girona

El CEIP Maragall guanya el VI Trofeu Interescolar

Dissabte es va celebrar el VI Trofeu Interescolar, una regata en la que participen les diferents escoles del poble. Enguany van participar les escoles: CEIP Maragall, amb 3 embarcacions, el CEIP Sinera amb 1 embarcació i una embarcació per l'escola Presentació.

Pàgines