Cursos i exposicions

XIè. CURS DE MICOLOGIA.
En col.laboració de l'Ajuntament, s'organitza cada tardor en el CEIP Joan Maragall d'Arenys de Mar. Enguany va començar el 30 de setembre i acabarà el 25 de novembre. És gratuït i les classes, tant les teòriques com les pràctiques, són impartides per l'expert micòleg arenyenc i president de l'entitat, Belisari Gonzàlez. Es fan cada dilluns , a partir de 2/de 9 del vespre.

Xa. EXPOSICIÓ MICOLÒGICA.
Sota el títol "Els bolets de la comarca" es munta cada any més o menys a la meitat del curs, enguany els díes 2 i 3 de novembre a la Sala de les Bótes del Calisay. S'hi poden veure més d'un centenar de diferents espècies de bolets recollits pocs díes abans, alguns pels mateixos alumnes del curs, en diferents contrades maresmenques.
Durant les jornades es fa també una coferència, a càrrec de Belisari, a l'entorn d'una determinada espècie d'interès, seguida d'un torn de preguntes i col.loqui.
En col.laboració amb l'Associacó de Restauradors "Calamarenys", en la propera ecició es prevista una petita degustació culinària a base de bolets.

Comparteix