Col·lectiu de joves per l'alliberament sexual

Dades de l'entitat

Nom
Associació L'armari
Adreça
--
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Països Catalans
Telèfon
687229259
Adreça de correu electrònic associacio_larmari@hotmail.com
Àmbit
social
Nombre de socis
16
Quota
0€

Enllaços interessants

Pàgina Nacional en format blog del col·lectiu Armari
Respostes de preguntes freqüents que es poden fer els pares i mares quan saben que el seu fill o filla és gai, lesbiana, bisexual o transexual.

SUMA'T A LA DECLARACIÓ PER UNA NOVA CONSTITUCIÓ CATALANA

Com a resposta a l'evident esgotament de la via estatutària i autonomista i com a part necessària per la creació d'un Estat propi, diverses entitats (entre les quals Sobirania i Progrés i el Col·lectiu l'Armari) han convocat, a la vigilia de l'aniversari de la Constitució espanyola, una concentració per reivindicar UNA NOVA CONSTITUCIÓ CATALANA.

DIA 28 DE JUNY: DIA DE L'ORGULL LGTB

El dissabte 28 de juny, és el dia de l'orgull lèsbic, gai, bisexual i transexual.

Ens alegrem d'anunciar que després de varis anys de lluita i diferents actes arreu del Maresme i el Barcelonès Nord, aquest any celebrarem aquest dia festiu a Badalona, al carrer Juli Garreta 6 (local d'ERC) a les 10:00h del matí.

Organitzarem unes jornades de formació sobre les llibertats sexuals, amb diferents xerrades i debats, passi de pel·licula, dinar, i sortida a la manifestació unitària que es farà a Barcelona.

L'ARMARI ORGANITZA EL SEU 4rt CONGRÉS NACIONAL

EL col·lectiu l'Armari, el dia 30 de desembre del 2007 va celebrar el seu 4rt congrés Nacional, el qual es va celebrar a Barcelona, on es va escollir la nova Direcció Nacional per a treballar en la creació de la nova estratègia de treball d'enguany.

Entre la militànci assistent, dos Maresmencs, en concret un Arenyenc i un Mataroní varem ser escollits per unanimitat per formar part de la Direcció Nacional com a Secretari d'Agitació política i campanyes i Secretari d'Organització, respectivament.

L'ARMARI A LA RADIO

Aquest dilluns passat, dos membres de l'armari varem tindre el privilegi de poder anar a la radio, com a entrevistats del programa Els peus a la galleda. Agraim a la radio per brindar-nos l'oportunitat que ens varen donar al concedir-nos poder assistir a l'entrevista, ja que és necessari que la situació de rebuig dels gais, lesbianes, bisexuals i transexuals de determinats cercles polítics i socials es normalitzi.

DECLARACIÓ DE PRINCIPIS DE L'ARMARI.

Logotip del col·lectiu
L'associació juvenil l'Armari som una organització independen- tista que des de finals del 2004 tenim com a eix fonamental la lluita per la igualtat plena i efectiva dels joves gais, lesbianes, bisexuals i transexuals en tots els àmbits socials i institucionals dels Països Catalans.

Lluitem per: