Breu descripció històrica

Fa temps que un grapat d'amics buscàvem la possibilitat d'accedir als esports nàutics de manera popular i engrescar a una vila, Arenys de Mar, què, com sovint s'ha dit, viu d'esquenes al mar. Això no podia ser i ja era hora de començar a donarli la cara d'una manera més decidida.
L'ocasió es va presentar quan els amics de Colera ens van cedir per un període d'un any un llagut que ells no feien servir. Aquell primer llagut va ser el detonant que ha engrescat nombroses persones a provar això del rem. L'experiència va ser excel.lent, es va crear força aficció i es va anar consolidant una activitat que fins aleshores era pràcticament desconeguda a Arenys. Val a dir que tanmateix antigament els nostres avis ja anaven en llagut, com embarcació de pesca, encara que en dates assenyalades també feien algunes curses.
Aquesta recuperació, acompanyat dels èxits esportius, va engrescar als promotors i es va constituir el club, amb el seus estatuts i reglament. També hem d'agrair el suport incondicional que en tot moment hem tingut-i tenim- del Club Nàutic i de Ports de la Generalitat, que ens han deixat un espai d'amarrament i un petit local per a guardar diferents estris.
Alhora, l'Ajuntament, en vistes de l'èxit del nou club i de la resposta popular, ens ha patrocinat el nou llagut que avui estem utilitzant.

Si vols venir a remar, fes-te soci, passa per la Bodega de Can Floris (Riera del Bisbe Pol, 90), on en Ramon, molt amablement t'informarà de tot plegat: condicions, equips, horaris,...

I...ÀNIMS I AMUNT ELS REMS!!

Comparteix