Carles Pérez, arenyenc de l'any 2002

L’Associació d’Informadors d’Arenys de Mar (l’AIA) ha donat a conèixer aquest diumenge (9 de març de 2003) a través de Ràdio Arenys l’elecció de Carles Pérez, cap del Cos de Bombers Voluntaris d’Arenys de Mar, com a arenyenc de l’any 2002. Pérez ha estat escollit per la majoria dels vots d’un grup de quaranta veïns d’Arenys de Mar, vint homes i vint dones, de diferents edats i sectors socials, als quals l’AIA havia demanat que participessin votant o aportant noms de persones que haguessin destacat durant l’any 2002 i siguessin mereixedores d’aquesta distinció.

Carles Pérez ha estat la persona que més vots ha obtingut pel fet que aquest any 2002 ha vist com s’inaugurava el nou parc dels bombers voluntaris d’Arenys de Mar. Aquest fet ha comportat la sortida dels bombers de l’antiga caserna on els voluntaris han estat instal·lats de forma precària durant més de 18 anys.

Carles Pérez és bomber voluntari des de fa 18 anys i en fa 16 que és el cap dels bombers d’Arenys de Mar. Pérez té 43 anys és casat i té dos fills. En conèixer la seva elecció, Carles Pérez ha considerat un honor que hagin pensat en ell per a aquesta distinció i ha assenyalat que el guardó “és per a tot el cos de bombers voluntaris” i no només per a ell. Ha agraït a tots el fet que l’hagin distingit com a arenyenc de l’any 2002 i ha avançat que reconeixements d’aquest tipus fan que les entitats de voluntaris “se sentin recolzades pel poble i animades per seguir treballant per a la comunitat”.

Arenys de Mar, a 9 de març de 2003

Comparteix