Pel dret a l'informació

Dades de l'entitat

Nom
L'Associació d'Informadors d'Arenys de Mar
Adreça
Sagrada Família bloc 5, local 1
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Catalunya
Telèfon
93 795 80 10
Adreça de correu electrònic lagenda@lagenda.cat
Àmbit
social
nif
G 64059975
Núm. registre local d'entitat
46
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
21037

Qui som

Enric Sierra

president

Fede Cedó

vicepresident primer

Joan Mola

Vicepresident segon i tesorer

Xavi Salbanyà

Secretari

Antoni Sintas

Vocal del temps

Toni Sintas N.

Vocal logística

Toni Pardo

Vocalista

Mar Sánchez

soci

Bernat Salbanyà

soci

Marisa Montes

soci

Faust Padros

Soci

Artur Mora

vocal

Enllaços interessants

LAIA està reconeguda pel CPC
L'òrgan creat pel Parlament de Catalunya que vetlla pels continguts dels mitjans de comunicació audiovisuals.
El Consell de la Informació de Catalunya és un organisme d'arbitratge, privat i independent, representatiu i plural que, al marge de les atribucions dels òrgans judicials, vetlla pel compliment dels principis i criteris del Codi Deontològic de la professi
la revista arenyenca per estar ben informat

Declaració de principis de la professió periodística

1. Observar sempre una clara distinció entre els fets i opinions o interpretacions, evitant tota confusió o distorsió deliberada d'ambdues coses, així com la difusió de conjectures i rumors com si es tractés de fets.

2. Difondre únicament informacions fonamentades, evitant en tot cas afirmacions o dades imprecises i sense base suficient que puguin lesionar o menysprear la dignitat de les persones i provocar dany o descrèdit injustificat a institucions i entitats públiques i privades, així com la utilització d'expressions o qualificatius injuriosos.

Denominació i finalitats

L'Associació d'Informadors d'Arenys de Mar és una entitat que agrupa periodistes i informadors especialitzats en la informació local d'Arenys de Mar, així com altres persones, entitats, empreses o institucions, que treballin, col·laborin o estiguin vinculades al camp de la comunicació local d'Arenys de Mar.

Belisari Gonzàlez, arenyenc de l'any 2000

En Belisari va ser elegit el primer arenyenc de l'any.
La gent el va votar tot enviant una papereta que enava encartada amb l'antiga revista Agenda que dirigia l'amic Francesc Castell,
Belisari Gonzàlez es conegut per la seva sabiduria en el mon dels bolets.
cada any organitza el curs de micologia, que va lligat amb l'exposició de bolets que abans es realitzava a la sala lloveras i des de fa uns anys es ralitza al centre cultural del calisay.

Rosa Nicolau, arenyenca de l'any 2001

La Rosa va ser escollida com arenyenca de l'any al ser presidenta activa del moiment veinal de l'AVA, que reinvindicava una millora en la qualitat de l'aigua potable.

Carles Pérez, arenyenc de l'any 2002

L’Associació d’Informadors d’Arenys de Mar (l’AIA) ha donat a conèixer aquest diumenge (9 de març de 2003) a través de Ràdio Arenys l’elecció de Carles Pérez, cap del Cos de Bombers Voluntaris d’Arenys de Mar, com a arenyenc de l’any 2002.

Joan Dulsat, arenyenc de l'any 2003

Joan Dulsat i Massuet ha estat proclamat arenyenc de l´any 2003, segons ha donat a conèixer avui l´Associació d´Informadors d´Arenys (L´AIA). Dulsat ha estat triat arenyenc de l´any per haver estat cap visible de la comissió organitzadora de la revetlla de Sant Joan d´Arenys de Mar que l´any 2003 van organitzar la seva 25ena edició. Al llarg d´un quart de segle, aquesta festa popular s´ha convertit en un referent a la nostra comarca i a Catalunya.

María Sánchez Carrillo, arenyenca de l'any 2004

L´Associació d´Informadors d´Arenys (l´AIA) comunica que després de l´habitual votació realitzada entre 50 persones d´Arenys de Mar, 25 homes i 25 dones, María Sánchez Carrillo ha estat proclamada Arenyenca del 2004 perquè durant l´any passat es va veure obligada, per una malaltia, a deixar la presidència de l´Associació de Dones per a la Igualtat d´Arenys de Mar, que ella va fundar tres anys abans. Aquesta entitat plenament consolidada dóna suport a les dones que pateixen maltractaments, acompanyant-les i protegint-les.

Antoni Sintas González - Arenyenc de l'Any 2005

Antoni Sintas Gonzàlez, el meteoròleg local d´Arenys de Mar, ha estat triat arenyenc de l´any 2005 per haver arribat als 30 anys com a observador meteorològic local i reconegut per les principals entitats oficials de meteorologia del país. Des de fa tot aquest temps ha recollit, dia a dia, les dades meteorològiques d'Arenys, ha col·laborat amb Ràdio Arenys, Policia Local, Bombers i Protecció Civil en les seves prediccions.

Mn. Martí Amagat Matamala - Arenyenc de l'Any 2006

Mn. Martí Amagat i Matamala ha estat elegit arenyenc de l´any 2006 per àmplia majoria. Un cop escrutats els vots emesos, el resultat va ser evident ja el 51´73% dels vots van anar aparar al´exrectord´Arenys.

Joan Antoni Curto, arenyenc de l'any 2007

Joan Antoni Curto ha resultat ser el millor arenyenc de l'any 2007, per haver estat escollit millor tutor d'Espanya en la seva tasca de coordinador en diferents treballs de recerca de Batxillerat, que han sigut premiats en el transcurs de la seva carrera com a professor de l'Institut del Tres Turons.
Enguany els seus alumnes també han estat guardonats amb diferents treballs.

Pàgines