SERÀFICS

Dades de l'entitat

Nom
Casal de Joventut Seràfica (SERÀFICS)
Adreça
Josep Baralt s/n
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
Maresme
Telèfon
937 921 001
Àmbit
cultural
Nombre de socis
150
Data de constitució de l'entitat
30-09-1906
nif
G58223256
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
5872

Informacions

BUONASERA, SIGNORINA: teatre per riure de gust

El Grup Artístic Carles Xena, dels Seràfics, presenta la divertida obra BUONASERA, SIGNORINA, basada en "Over the River and Through the Woods" de Joe DiPietro.

L'HOSTALERA arribarà als Seràfics el 7 i 8 de maig

L'HOSTALERA és una divertidíssima obra de teatre de Carlo Goldoni que es va estrenar l'any 1751. Des d'aleshores, no ha parat de fer riure públics de tot el món. El grup de teatre dels Seràfics teniem previst estrenar-la aquest mes d'abril, però unes inoportunes malalties ens han obligat a ajornar unes setmanes les representacions. Superats els entrebancs, hem reprès els assajos i tot estarà a punt per que actors i públic passem una excel·lent estona el cap de setmana del 7 i 8 de maig. Us esperem als Seràfics!

Tot a punt per rebre el Carter dels Reis d'Orient

Els representants dels Reis d'Orient ens han confirmat que el dissabte dia 2, a les 6 de la tarda, arribarà a Seràfics un Carter Reial acompanyat per dos patges, amb la missió de recollir les cartes que els nens i nenes d'Arenys de Mar vulguin adreçar a Ses Majestats. També ens han confirmat la seva presència l'endemà, diumenge dia 3, a partir de les 6 de la tarda.

El Carter Reial i els Patges només estaran a Seràfics una hora el dissabte i una hora el diumenge, perquè a les 7 de la tarda començaran les tradicionals representacions de ELS PASTORETS D'ARENYS DE MAR.

A punt de començar ELS PASTORETS D'ARENYS DE MAR

Som a la recta final, ja que el dia 26, Sant Esteve, serà la primera representació d'aquest any de ELS PASTORETS, que també es podran veure el 27 de desembre i el 2 i 3 de gener. Hi participen més de 65 persones, entre actors, figurants i tècnics, amb edats que van des dels pocs mesos fins a passats els 80 anys. Només falten els últims detalls per tal que les representacions d'aquest any, i ja en fa 91 que els arenyencs fem Pastorets, siguin un èxit. No te'ls perdis.

Entrades a www.serafics.cat/entrades

LES ENTRADES PER ALS PASTORETS JA SÓN A LA VENDA!

Ja podeu comprar les entrades per a totes les funcions de Pastorets!

El procés per comprar les entrades anticipades és molt senzill i sobretot segur perquè serafics.cat compta amb la passarel·la de pagament Paypal que garanteix la privacitat i seguretat dels pagaments. No cal tenir compte de Paypal, podeu pagar amb qualsevol targeta de crèdit i rebreu les entrades en PDF al vostre correu electrònic un cop hagueu fet el pagament.