Municipals'07

Benvolguts joves.

Arenys, nous reptes, nova etapa. Jove: si no votes, no et queixis! Aquests són els lemes de la campanya que hem decidit la secció local d'Arenys de Mar d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) amb l'ajuda i suport de les JERC- Arenys de Mar (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) per a les eleccions que es durant a terme aquest diumenge 27 de Maig.

Des de les JERC, al igual que ERC, creiem que els problemes que té Arenys, també els tenim nosaltres. Sobretot si els problemes els tenim el jovent del poble. Els joves, som el present i el futur: actualment Arenys és un poble mort per al jovent, té deficiències importants i no respon a les nostres necessitats. Sobretot quan la regidoria que realment ens hauria de proporcionar ajudes, no ens aporta res més que algun concert de tan en tan i només perquè són festes locals, nacionals o espanyoles; sobretot quan el Consell de Joventut, l'Espai Jove i el Punt d'Informació Juvenil estan en fase terminal i no podem consultar tot el que ens interessa; Sobretot quan les borses de treball no ens afavoreixen i no tenim un accés privilegiat als pisos públics de lloguer per poder emancipar-nos i fer la nostra vida sense patir per poder arribar a final de mes. Aquests són només quatre dels problemes que ens afecten als joves arenyencs.

Esquerra i JERC, volem representar el poble punter del Maresme: el poble que hauria de ser Arenys de Mar i a hores d'ara no és. Mentrestant que d'altres poblacions com per exemple, Caldes d'Estrac, Canet, Arenys de Munt entre d´altres, estan varis passos més endavant que Arenys de Mar, és una llàstima que a Arenys de Mar no puguem gaudir de les mateixes possibilitats que la resta de pobles.

El jovent arenyenc, hem de ser els més exigents per a poder solucionar el que ens manca, tot allò amb el que ara no gaudim i potser se´ns agreujarà més endavant. Hem de lluitar ara pel nostre futur. I tot això no ho aconseguirem si a l'ajuntament no hi ha algú que ens entengui, si no hi ha algú que sàpiga resoldre els problemes que ens planteja el dia a dia. Per això, les JERC, volem ser-hi, per lluitar pel jovent i amb el jovent arenyenc i aconseguir les millores desitjades per a tots. Breument, us presentarem les nostres propostes base:

- El més important per nosaltres, és recuperar la implicació i la complicitat de tots vosaltres per a que tornem a tindre a Arenys al punt de mira tan dels joves arenyencs com dels demés joves maresmencs.

- Consell de Joventut: El dinamitzarem, el farem operatiu i farem que el jovent hi siguem partícips. Aquí és on hi podrem dir la nostra.

- Espai jove: Farem una revisió del reglament i les seves restriccions. Per a que tots els col•lectius i totes les entitats tenen el dret de ser-hi.

- Equipaments: Buscarem un espai alternatiu per a grups de jovent, fora del centre urbà. D´aquesta manera tindrem un espai on poder divertir-nos.

- Alberg juvenil: Integrarem l´alberg a la Xarxa d´Albergs de la Generalitat a l´edifici de la Guàrdia Civil.

- Polítiques d'habitatge: Impulsarem els pisos públics de lloguer. Per a la nostra emancipació personal.

- Borsa de treball: Potenciarem la borsa de treball com a referència per a joves que busquen feina. És plenament necessari, ja que no hi ha emancipació personal sense una economia estable.

- Festes locals i desenvolupament artístic: Millorarem la col•laboració amb els joves i entitats en la programació de festes locals. Cercarem espais de desenvolupament artístic, musical, art i disseny juvenil.

Per un Arenys participatiu, actiu i del jovent arenyenc, per eliminar el vot blanc i el vot nul, i sobretot per un vot intel•ligent, fes que ressoni el teu vot:

VOTA A ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA. ELS JOVES HI GUANYAREM MOLT.

Laia Martín Romano
Oriac Martínez Piany

Comparteix