Èxit total: “Contra la monarquia”!

Ahir, 28 de setembre de 2007, durant la presentació del llibre “Contra la monarquia” a la vila arenyenca, vam combregar prop d´una setantena de persones, les quals van omplir de gom a gom la Sala Noble del Centre Cultural del Calisay.

A través del convidat, Matthew Tree, es va comptar amb la presència de gent destacada en l´àmbit associatiu del poble, així com en el teixit cultural, i, alhora, polític, tant en l´àmbit municipal com en l´esfera nacional.
Les JERC Arenys de Mar mostrem la nostra satisfacció per com es va desenvolupar l´esdeveniment i per la calorosa benvinguda que se li va fer a l´anglès, catalanoparlant però, on el públic de la vila s´hi va abocar notòriament.

Al llarg de l´hora i mitja que va durar, tothom, activa o passivament, va acabar posant-hi cullerada tot abonant les intimitats de la reialesa espanyola i afegint-hi un punt de sàtira per demostrar l´anacronisme d´aquest nefast símbol que encara, vulguem o no, arrosseguem a remolc nostre.

En definitiva estimats arenyencs i estimades arenyenques, ens quedem amb la frase del vespre: Bugger to the Borbones! (*)

(*)Més informació respecte el significat: jercarenys@gmail.com

Comparteix