SAPS DIR NO????

El dijous 27 de setembre ens vàrem trobar a la Sala d´entitats del Calisay per prendre unes PINDOLES EMOTIVES. En aquest cas, el tema era SAPS DI NO?.
Tot i que aquest es un aprenentatge que es va fent en el decurs de la vida, també el podem treballar conjuntament amb professionals experts. Aquesta va ser la proposta de l'associació : créixer i aprendre conjuntament. Tot i que la durada -una hora i mitja- no ens va permetre aprofundir tot el que haguérem volgut, la psicòloga Arantxa Sabanés que també es especialista en Psicologia Clínica, ens va ajudar a anar fent camí cap a “SABER DIR NO”. Juntes vam reflexionar sobre l'autoconeixement, les pròpies trampes en les que a vegades caiem i en com anar treballant per ser el mes assertives possibles ja que aquesta seria la manera de funcionar sense fer mal ni que ens en facin a nosaltres.

L´Arantxa Sabanés Jódar treballa a la Fundació Hospital San Jaume i Sta. Magdalena de Mataró i ens va recomanar que ens hi poséssim en contacte ja que ells fan diversos cursos de més durada. En concret un curs d´HABILITATS SOCIALS, en el que es tracten tots aquests temes amb més hores. Si clickeu a la fotografia, trobareu aquesta informació.

Comparteix