Resum de la Xerrada sobre Fibromiàlgia

dijous, 27 de gener de 2005 - 8 h. vespre
Sala Noble de l'edifici del Calisay

Conferència informativa sobre la malaltia,els recursos dels que es disposen i el funcionament de l'associació de suport.
Gaudirem de la presència de dues persones afectades que formen part de l'associació AFIMAT, de Mataró i Maresme. Amb la seva vivència ens faran "5 cèntims" del que representa la malaltia, recursos... .

Amb l´assistència de moltes persones i entre elles el regidor de Benestar Social Sr. Estanis Garcia, es va fer la xerrada informativa a càrrec de l´associació de dones de fibromiàlgia del Maresme. Ens va sorprendre la quantitat d´assistents composats tant per dones que pateixen la malaltia com de marits, fills i persones interessades en el tema. La Sra. Carme Gimenez com a presidenta, va explicar a grans trets com va sorgir la idea d´associar-se i que estan fent en l´actualitat, així com les perspectives de futur. Segons el nostre parer, es va “socialitzar” aquesta malaltia encara molt desconeguda i masses vegades incompresa.
A la trobada es va prendre el compromís de convocar a totes les persones interessades en treballar per aquest trastorn de salut, i des de l´associació, es van oferir tots els recursos dels que disposem per ajudar a tirar endavant aquesta iniciativa.
Ara estem pendents de que ens diguin exactament quin dia venen els membres de la fundació i un metge o metgessa que aprofundirà en el tema. Creiem que el següent acte es farà passat setmana santa, ja os avisarem oportunament.
De totes maneres es convocaran a totes les persones que ens van deixar el telèfon a fi de fer una reunió per començar a treballar des de Arenys en aquest tema.

Comparteix