RECITAL DEL 10 DE MARÇ AL CALISAY

Tres dones, Mireia Ruiz, Mercè Sabat i Mercè Rigual ens van presentar una activitat cultural d´allò més interessant. La lectura de poemes i recital de cançons de l'època modernista dels autors Carme Karr i Apel-les Mestres.

La Mercè Rigual va dedicar l'acte a la companya de l´associació Montse Escardó que estava present a la Sala i que es va emocionar molt. Va ser un moment molt emotiu per a tothom.

APEL-LES MESTRE: Barcelona 1854, va ser escriptor, dibuixant, músic i jardiner.
CARME KARR I ALFONSETTI: Barcelona 1865,en certa manera precursora del moviment de dones de Catalunya. La seva obra conté textos publicitaris, periodisme, narrativa breu, novel-la , teatre, contes per infants, conferències i peces musicals i tot sota el prisma del feminisme.

L'acte estava molt ben plantejat, doncs primer la Mercè Sàbat llegia el poema de la lletra de la cançó i a continuació la Mercè Rigual la cantava. S´ha de dir que l'acompanyament de la Mireia Ruiz va estar impecable en tot moment.
El públic que va aplaudir fervorosament a les artistes ens va fer costat una vegada mes.

Un cop acabat el recital, tots plegats vam dirigir-nos a la Sala Polivavent del Calisay per anar a veure l'exposició de pintures relacionada amb el tema d´enguany, la publicitat. Els autors, artistes maresmencs, van voler donar-nos la seva particular visió.
Hem de recordar que el mes de maig la podrem tornar veure ja que tornarà a estar exposada a la Biblioteca Pare Fidel Fita..

Comparteix