L'exposició 'Del bombatxo al xandall' viatja a Mataró

La mostra, que forma part del projecte 'Memòria de dona' produït per l'Associació de Dones per la Igualtat, analitza el paper de la dona en el món de l'esport i es podrà veure a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. La inauguració serà el dia 1 de març, a les 19 hores.

A través dels testimonis de dones de diverses generacions s'explica les dificultats que s'han hagut de superar per poder practicar esport, com conviuen esport (temps lliure), vida laboral i vida familiar, entre d'altres aspectes.
'Del bombatxo al xandall. La dona a l'esport des dels anys 40 fins a l'actualitat', inaugurada l'any 2009, mostra la dona en l'esfera pública i que massa sovint ha estat difuminada per la imatge masculina.

Aquesta és la cinquena exposició coordinada per l'Associació de Dones per la Igualtat dins el projecte 'Memòria de Dones'. Una iniciativa que pretén recollir el testimoni de les dones en la història local.

L'exposició 'Del bombatxo al xandall. La dona a l'esport des dels anys 40 fins a l'actualitat' es podrà visitar durant el mes de març a la Biblioteca Pompeu Fabra, situada a la Plaça d'Occitània s/n, de Mataró.

Comparteix