L'ESPINA DE LA SARDINA O EL QUE ES EL MATEIX CONTES X ADULTS

RELACIONS, LIPOSUCCIONS I ALTRES EMBOLICS AQUEST VA SER EL TITÒL !

Dues amigues es troben i decideixen explicar tot un seguit d'històries i aventures que, diuen, han passat a les seves amistats. Amb aquesta excusa es posen sobre la taula temes tan actuals com la dificultat de combinar feina i família, l'obligació de ser eternament jove, les diferents relacions sentimentals i el consumisme compulsiu.
En definitiva, la Núria i l'Assumpta us proposem uns contes originals, entretinguts i divertits que, sense buscar mai alliçonar, sí que volen obrir la porta a una reflexió sobre la manera de viure actual.
Els contes:

1.La Dolça vol sembla jove
La Dolça té quaranta-cinc anys i s'acaba de separar. La seva amiga Ester li aconsella un lloc on la tornaran jove amb uns mètodes molt peculiars.

2.Un fill o un gos?
L'Anna va de bòlid, treballa, té cura de la casa i a més a més té un fill. Una nit somia que en lloc de tenir un fill té un gos. El somni li despertarà sentiments contradictoris.

3.Competició de rebaixes
Hi ha molta gent que espera amb delit les rebaixes. Quan arriben, s'hi aboquen de tal manera (corren, lluiten, fan estratègies) que es podria considerar que practiquen un esport

4.Liposucció
Una revista de moda convenç la Marta perquè es faci una liposucció. La grassa que li extreuen és d'una qualitat excepcional. Aquest fet li canviarà la vida.

5. El “novio” de la Paula
La Paula té un “nòvio” que és una eminència. Sap de tot i molt, potser massa i tot. En determinades ocasions no pot evitar fer llargues explicacions i això acabarà portant problemes.

Comparteix