La policia reconeix la tasca de l'arenyenca Carme Roig

Els diferents cossos de seguretat de la nostra vila han celebrat la diada del seu patró, Sant Miquel. La celebració ha servit per condecorar agents que al llarg de l’any han fet algun servei especial així d'aquesta veïna del poble que va ajudar a la policia local amb alguna intervenció.

En aquest cas, la guardonada ha estat Carme Roig, propietària de la Floristeria les Flors, que va ajudar a un veí d’Arenys a recuperar els diners que li havia sostret una jove d’ètnia romanesa que va enganyar-lo. La mateixa Carme Roig ha destacat que no s’esperava el reconeixement.

Per la seva banda, el sargent en cap de la policia local, Sebastià Górriz, ha volgut destacar el treball del cos de seguretat en un any de canvis com ha estat aquest darrer, sobretot amb la marxa del cap Joaquin Cruz Ureña i la reestructuració d’alguns departaments. Górriz ha manifestat que l’actitud dels integrants de la policia és el que li ha ajudat a fer la seva tasca més fàcil.
Górriz també ha volgut agrair el treball amb bombers, ADF, i Mossos d’Esquadra, així com a l’Alcalde i la regidora de Governació –que no ha pogut assistir a l’acte per motius personals - per haver confiat amb ell per estar al capdavant.

I, finalment, l’alcalde Estanis Fors ha destacat que aquest acte de reconeixement hauria de tenir continuïtat tot l’any i ha assenyalat que la diada de Sant Miquel és una manera de mostrar un agraïment públic cap aquest cos de seguretat davant tota la població. També ha dit que a vegades la relació entre Ajuntament i policia no ha estat bona, però que s’ha treballat per millorar-la.

Notícia publica a radioarenys.cat

Comparteix