La patinadora Anna Rabassa, subcampiona de Catalunya cadet 2014

Els dies 10 i 11 de maig es va celebrar en el pavelló de la Farga de Banyoles, el Campionat de Catalunya Cadet 2014 de patinatge artístic, en la modalitat de lliure, femení i masculí, organitzat per la FECAPA (Federació Catalana de patinatge).

En el seu primer any de cadet, la patinadora de Sant Andreu de Llavaneres, Anna Rabassa, que patina en el club de Caldes d'Estrac, va obrir la temporada superant la preselecció de Barcelona amb una 1ª plaça de grup. Seguidament va assolir la 4ª plaça en el Campionat de Barcelona i ara, formant part de la territorial de Barcelona, va pujar al podi en la segona posició i es va penjar la medalla de plata en el Campionat de Catalunya.

Van ser dues difícils jornades de competició en les què es van reunir patinadors i patinadores de les territorials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona buscant la millor classificació. En la primera jornada, l'Anna va fer un bon disc curt que la va posicionar en la 6ª plaça. En la segona jornada en la què va sortir a la pista la 30 i última patinadora del campionat, va fer un molt bon disc llarg amb gran coreografia i alta dificultat, en el què va rebre puntuacions de fins a 8.4 punts i li va donar el subcampionat.

Amb aquesta classificació ha aconseguit una plaça per participar en el proper XXII Campionat d'Espanya Cadet que es celebrarà els dies 27 i 28 de juny a Parets del Vallès.

Font: http://www.santandreudellavaneres.cat/document.php?id=7771

Comparteix