LA IMATGE DE LA DONA A LA PUBLICITAT

El dia 18 de Gener ens vàrem trobar al Calisay per fer una tertúlia sobre el tema “La publicitat i la dona”. La psicòloga Maria Monini va centrar el tema i amb referències de fons i exemples, ens va anar explicant com es tracta la imatge de la dona a la publicitat. Ja des de ben petits rebem informacions que ens quedaran per sempre a la nostra memòria. .
Pilar Royo fa anys que col·labora amb l´associació i amb un equip de dones de diferents edats, confecciona i coordina el treball que donarà pas a l´exposició que s´inaugurarà el 4 de març. Enguany el tema de fons es el de la imatge de la dona com a consumidora i com a reclam de consum, l' evolució que s'ha produït amb els anys, i quines son les diferencies fonamentals.
Aquesta exposició es farà com a l´edició anterior, al Museu Mares de la Punta que també col·labora tant en l'elaboració del projecte com en fer una presentació que resulti interessant i instructiva.
Les intervencions que va fer el públic durant la tertúlia varen enriquir molt el debat. Alguns d´aquests comentaris s´aniran incloent a la exposició.
També es va demanar suport a les persones assistents perquè portin al Museu Mares de la Punta revistes antigues i material publicitari d´Arenys.

Des d´aquí volem felicitar a totes les companyes que estan treballant perquè aquesta exposició sigui possible.

Comparteix