Ioga a la platja

Taller de Ioga per a tothom a la platja de la Picòrdia (Primera platja, últim tros, direcció RENFE), durant el mes de Juliol 2014.

"Si respires pots fer Ioga"
IMPARTEIX: Jaikar Singh, (Alexis), professor de Hatha i Kundalini ioga

PRIMER DIA: El primer, 2 de juliol, quedem a les 20h. a la Plaça de les Palmeres (zona parking) de la primera platja, al costat de la font. Es poden fer noves inscripcions i l'abonament de l'import del curs.

HORARI: dimarts i dijous de 20.30h a 22h, els dies 2, 7, 14,16,,21,23,28,30. de juliol. El dia 9 de juliol no farem ioga degut als actes de la Festa Major.

PREUS (de tot el curs): Individual 25 eur. (les 8 sessions), 20 eur(4 sessions). Sòcies i socis gratuït. Nous socis (es): 15 eur. Socis familiars (dues persones) 20 eur. 1 sessió: 5 eurs
PREU ESPECIAL JULIOL 2015: pack de dos (amics, famílies o parelles) 20 eur. cadascú
INSCRIPCIONS: per mail:iogaplatja@yahoo.es, o arenysdemardonesperligualtat@yahoo.es, amb assumpte: ioga.
Per tlf: 628 688 378.
ABONAMENT: ., al edifici Calisay, 2 planta. dimecres 1 de juliol, de 18h a 20h.

El ioga (en la part física) és una sèrie de postures ( asanas) que es connecten entre si formant seqüències. Cada postura va lligada a la respiració. Serveix per desenvolupar flexibilitat, equilibri, i força. Una classe de ioga pot ser dinàmica i enfocar-se en els moviments, o lenta per millorar l'alineació del cos en cadascuna de les postures. Cada postura o "asana" és una posició determinada del cos en què estires certes parts i flexiones altres.

El cos i la ment estan en un procés d'intercanvi constant.

El ioga no es cap màgia, ni cura enfermetats, ni desenvolupa sentits superiors, ni fa falta seguir línies espirituals concretes.

El que sí fa és que et torna a connectar amb el teu cos i aprens noves formes d'interactuar amb el món.

El ioga no és un esport perquè no es practica en contra de l'altre, sinó al costat de l'altre. El ioga és "la vida senzilla". Per fer ioga només necessites el teu cos. No es necessari apuntar-se a un gimnàs, ni usar màquines especials, ni roba sofisticada.

El ioga només es pot practicar des del respecte pel teu propi cos. Això vol dir que has de connectar amb ell i escoltar-lo per no lesionar-te. Les postures del ioga no són intuitives. Es necessita un professor que les ensenyi. Algunes serveixen per augmentar l'energia i la vitalitat, altres per relaxar i calmar. Algunes postures ajuden a desenvolupar la força, altres a la concentració o l'equilibri, i algunes, la flexibilitat.

Practicant el ioga, no importa si passes dels mantres i de la meditació, només amb fer les postures el cos es transforma i la ment es transforma amb ell. No és només el cos el que s'ha tornat més flexible. La ment també s'ha flexibilitzat.

¿Què cal portar?: tovallola o pareo gran, roba còmoda, xal, jaqueta o manta (fa una mica de fresca a la platja a les 22h). També es recomanable una tovallola enrotllada per seure més còmodament.

Comparteix