Fins aviat, Khadiya

Avui Khadiya t'en vas, feliç cap el nord, a terres millors. Amb il·lusió i valentia comences un nou camí, i nosaltres i Arenys ens quedem orfes, tan necessitats sempre de persones com tu. Moltes gràcies per tots aquests anys que has format part activa de la junta directiva de l'associació, per establir ponts entre cultures, per facilitar-nos la comprensió de que la lluita per la igualtat no segueix una sola línea sinó que és diversa.
Hem fet molta bona feina juntes i encara queda tan per fer...Khadiya...
Amb la teva característica alegria i livianitat de pas per la vida sempre ens deies:
"Sóc molt conscient que he de morir però no vull morir sense deixar el meu granet de sorra, la meva empremta, i per això treballo amb les dones de la meva comunitat, perquè no es quedin a casa, que facin alguna cosa pels demés, per la gent, perquè en qualsevol moment deixarem d'existir".
Nosaltres seguirem amb la nostra riera, riera amunt i riera avall, i imaginarem aquest món pacífic, divers i solidari del què sempre somiàvem sentint el sol que, com diu la cançó: 'són les persones com tu que el mantenen encès. Khadiya... que meravellosa és la vida mentre tu ets al món.
Forsa Saida!!!

Comparteix