El que amaga el burca

L' Associació per als Drets Humans a l' Afganistan (ASDHA) dóna a conèixer la difícil situació de la dona a l' Afganistan al cap de 13 anys de la caiguda del règim talibà en una exposició amb fotos de Gervasio Sánchez i textos de Mònica Bernabé, que es pot visitar a la primera planta del Palau Robert entre el 29 d'octubre i el 15 de febrer de 2015.
L'exposició itinerant 'Dones. Afganistan' forma part del projecte que porta el mateix nom i que consta, a més de la mostra, d'un llibre de gran format i d'un espai de diàleg i conferències.
L'autor de les fotografies és el fotògraf i periodista Gervasio Sánchez, especialitzat en conflictes armats. L'autora dels textos és Mònica Bernabé, única periodista de l'Estat espanyol que informa permanentment des de l' Afganistan.
La mostra posa de manifest que la violència contra les dones a l' Afganistan és una violència endèmica i estructural, un problema social potenciat per la guerra, l'existència d'una impunitat generalitzada al país, la falta d'educació, la instrumentalització de la religió i les lleis masclistes.

Més informació: http://www20.gencat.cat/portal/site/PalauRobert/menuitem.24624ed9d70d41f...

Comparteix