EL 25 DE NOVEMBRE...REFLEXIONS

Aquesta data que hauria de ser un dia mes en el calendari, s'ha posat com a dia per repensar que passa amb la violència vers les dones, que passa amb les desigualtats socials, que passa amb la tant anomenada llibertat?.
I deixem-nos ja de mirar el melic, quan parlem de violència de gènere no ens referim només aquí a Arenys, el mon es gran i divers i Arenys també es gran i divers. On hi ha una dona que pateix vexacions, bufetades i maltractaments psicològics... hi som cada un de nosaltres.
No girem el cap a un altre costat, obrim doncs els ulls i plantem cara als acudits masclistes, als acudits que fomenten les desigualtats socials i ensenyem als nostres fills i filles que tots som iguals en lo bàsic i sortosament diferents pel que fa al gènere, però que tots tenim un espaí en aquesta terra que necessita dones i homes respectuosos, sensibles, solidaris i joiosos en la diversitat. Uns hem d´aprendre dels altres, i en aquesta tasca tots, homes i dones som necessaris.
L'Ajuntament d'Arenys de Mar a través de la Regidora de la dona Lorena Estrada i l'Associació de dones amb la Maribel Illescas al capdavant, organitzarem i treballarem perqué aquest 25 de novembre faci repensar quina es la nostra contribució a fer un món millor i que el 25 de novembre deixi d'existir com a data especial en el calendari.

Comparteix