Dia 27 de Maig del 2004 a les 8 del vespre.

28 DE MAIG DIA MUNDIAL D'ACCIÓ PER LA SALUT DE LES DONES.
No haurien d'existir fronteres. La Salut es un dret que tenen totes les persones. Dissortadament això no es així. Cal pensar que hi ha molta precarietat d'accés als serveis sanitaris en molts paisos i això no es just.Hi ha paissos on l' accés als diagnòstics i tractaments significa dies de viatge.
A la nostra societat benestant, ens preocupem a vegades excessivament pel cos i la bellesa. D'altre banda, cal tenir present que la nostra climatologia fa que les persones que han de treballar a l'intempèrie (paletes, pescadors, esportistes...) estiguin més sotmesos a situacions de risc. El sol pot ser un gran enemic de la salut, però també es cert, que la pell ens avisa quan hi ha quelcom que no va be i ens pot indicar que cal estar alerta. D'això es del que tratarem el

Dia 27 de Maig a les 8 del vespre. Sala Noble del Calisay

TAULA RODONA
"QUAN LA PELL ENS PARLA". Tenir cura de la pell
des d'una perspectiva globalitzadora de la salut.

INTERVINDRAN :
Sr. Joan Reig. Metge Dermatòleg Que tractara el tema des d'una perspectiva de prevenció, diagnòstic dels trastorns de la pell i especialment la cura que s'ha de tenir a l'hora de broncejar-se. De les alteracions de la pell, dels estadis d'alteració i que cal fer en cada cas.

Sra. Carmen Martinez. Metgessa. Ella tractará de la interrelació del llenguatge cos ment en les
alteracions de la pell. Com ella intervé com a professional de la salut.

Moderará un membre de l'Associació

Comparteix