Del "bombatxo" al xandall.

clicar x accedir a l'enquesta
Ja fa uns anys que el 8 de març es porta a terme una exposició que treballa en la recuperació de la memòria històrica de les dones tot fent camí al nostre present. Comparar, analitzar, debatre i arribar a modestes conclusions entre totes i tots els participants.
L´èxit i el ressò que dia a dia ha anat tenint aquest treball de recerca, és possible gràcies a la participació dels arenyencs i arenyenques. Però aquesta participació no seria tant activa si no fos per les sòcies i socis que activen la xarxa i motiven a tothom a participar-hi.
Aquell boca-orella, el seu entusiasme per aconseguir que l'exposició tingui personalitat pròpia...
Liderat pel que nosaltres anomenem "l'equip-expo" i al seu capdavant la Pilar Royo, aquesta exposició tindrà la col•laboració del Museu Marés i l'equip que el conformen i els agraïm, molt especialment, la seva implicació emocional. També la Regidoria de Dona que com el darrer any col•labora en fer possible l'edició del catàleg de l'exposició, que desprès podreu adquirir.
L'ass. Dones x la Igualtat, d'Arenys de Mar et recomana que vagis fent una mica d'exercici per estar en plena forma pel proper 8 de març on no solament gaudiràs de l'expo, en la que esperem deixis testimoni, si no també d'altres actes que estem preparant amb motiu d'aquesta diada.
NO OBLIDIS:
pots trobar l'enquesta a la web, al Calisay, a la Piscina i al Museu.•(Link a l'esquerra de la pàg.)
•deixar els objectes relacionats amb l'esport i que conformaran l'exposició, al Museu Marès de la Punta.
2009.01.12
Comparteix