CURS D'ESTIU "DONA I TIC"

Hola a totes,

Per assolir un nombre suficient d'inscripcions a les Jornades "Dona i TIC" que la Universitat d'Estiu Ramón Llull fa a Arenys de Mar necessitem inscripcions.

Us poso en antecedents: Ja fa un anys que l'Associació de Dones per la Igualtat està donant suport a les activitats d'estiu que la Universitat Ramón Llull fa a la nostra vila. Una d'aquestes activitats sempre té com a eix principal temes vinculats amb les dones. Aquest any, i per iniciativa conjunta de Arenys.Org, Dona Viva d'Arenys de Munt i la nostra Associació, s'han muntat les jornades "Dona i TIC" (TIC = tecnologies de la informció i la comunicació).

Per tal de poder assegurar la viabilitat del curs es necessiten un mínim de 15 inscripcions, que hores d'ara no hi són.

Les inscripcions de vilatanes i vilatans d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar gaudeixen d'un descompte especial del 60%. És a dir, només hauriem de pagar 35 euros en lloc dels 78 oficials. Per poder gaudir d'aquest descompte, s'ha de fer la inscripció de manera presencial al departament de Cultura d'Arenys de Mar, edifici Calisay, Sr. Enric Pera.

En aquestes jornades es presentarà com a eina de treball la nostra pàgina web de la Xarxa.Lil@ i servirà d'exemple per als casos pràctics.

Us agraïríem que fèssiu el màxim ressó en el vostre entorn per tal de no haver de suspendre l'activitat.

Moltes gràcies

Salutacions
Marta Estruch i Maussner
(secretària)

Comparteix