‘La igualtat de drets ens empeny cap endavant’, lema escollit per a commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora 2013.

L’associació de Dones per la Igualat organitza un cinefòrum, el Sopar de la Igualat i nomenarà la Dona Treballadora de l’any 2012, el divendres 8 de març.

Els actes començaran a les 19hores de la tarda, a la Sala Noble del Calisay, amb la lectura del manifest a càrrec de la Presidenta de l’entitat, Mercè Rigual.

Tot seguit, es projectarà la pel·lícula ‘Las chicas de la lencería’, seguidament hi haurà el debat moderat per la vicepresidenta l’associació, Glòria Solà.

La pel·lícula explica el cas de la protagonista que no ha pogut superar la mort del seu marit i tracta de trobar un significat a la seva vida. Les seves amigues, molt preocupades la convencen, malgrat els seus 80 anys, de fer realitat el seu somni de ser modista. És llavors quan decideix obrir una botiga de roba interior femenina, moderna i amb tocs eròtics. Aquest fet donarà un gir radical a la vida de totes les dones, submergides en l'ambient provincià d'una comarca paradisíaca, però avorrida.

A les 10 de la nit, es previst que comenci el Sopar de la Igualtat al Restaurant Portinyol.

El menú serà el següent:
PRIMER PLAT
Amanida de LLagostins
SEGON PLAT
(especifiqueu en el moment de l' inscripció)
Cuixeta d'ànec al forn (possibilitat de demanar també: lluç amb refregit d' alls tendres)
POSTRES
Crema Catalana
BODEGA
Vi, aigua, copa de cava i cafè

Durant el sopar es nomenarà la de Dona Treballadora de l’Any 2012.

I per fer més amena i entretinguda la nit, el grup arenyenc 'Nòmada Trio' ens acompanyarà amb la seva música en directe.

ALTRES ACTES EMMARCATS DINS EL 8 DE MARÇ

. 11 de març, taller gratuït ‘d’estalvi articular’ impartit per la Dra Núñez, responsable de readaptació funcional de l’Hospital Clínic i la Universitat de Barcelona.
Serà el dia 11 a les 6 de la tarda, a la Sala Noble del Calisay.
Taller gratuït i obert a tothom.

. 14 de març: Hore del conte a la biblioteca.
La Maribel Illescas explicarà el conte ‘Vull un drac’.

. 18 de març: a la sala d’actes de la biblioteca Pare Fidel Fita, tertúlia literària conduïda per la Lourdes Cazorla, sobre el llibre ‘Los aires dificiles’ d’Almudena Grandes.

Comparteix