Objectius

L'associació és una proposta del mateix col.legi i adreçada a TOTS els EXALUMNES de TOTES LES EDATS, que han passat durant els seus anys d'infància i/o preadolescència pel nostre centre, en les etapes de : parvulari, primària o EGB.

Els seus objectius principals són:
- Mantenir un contacte directe amb la "seva escola", on van adquirir els primers ensenyaments i van fer les primeres amistats.
- Rebre periòdicament informació a domicili.
- Promocionar i promoure trobades entre exalumnes de les diferents promocions.
- Facilitar la iniciativa d'activitats culturals, esportives i de lleure per als exalunmes i la resta de la població d'Arenys de Mar.
- Facilitar l'ús de les instal.lacions del centre, d'acord amb la normativa vigent, per a aquelles activitats que des de l'associació s'organitzin.
- Possibilitar i assessorar altres activitats que els membres considerin oportunes.

Per a tot això, el centre ofereix desinteressadament a l'associació les instal.lacions, la infraestructura i la logística que necessiti. Fins i tot facilita els llistats d'alumnes, confecciona les cartes de convocatòria i les envia.

FONS FOTOGRÀFIC: ja el tenim iniciat, volem anar ampliant-lo, sobretot dels ex-alumnes més antics: fotos en grup, de sortides, individuals, esportives, etc. Si en teniu, només ens l'heu de deixar per escanejar-la o bé ens l'envieu per e-mail.

TOTS ELS EXALUMNES DEL COL.LEGI, TINGUIN L'EDAT QUE TINGUIN, SÓN CONVIDATS A FORMAR-HI PART.

La manera d'apuntar-se és molt senzilla: només necesstitem el nom i cognons, l'adreça actual i el telèfon o correu electrònic. Aquestes dades ens les podeu fer arribar de diferents maneres: personalment a secretaria, per correu ordinari, per via electrònica o per telèfon.

Col.legi Joan Maragall
C/Rial Sa Clavella, sn/
08350 ARENYS DE MAR

Tel. 93 792 28 02
e-mail: joanmaragall@arenys.org

Comparteix