Nova Executiva a Arenys de Mar

D'esquerra a dreta i de dalt a baix, Xavier Mir, Annabel Moreno, Marc Soler, Laia Martín i Joaquim Doy
L'Assemblea de la secció local d'ERC d'Arenys de Mar reunida dilluns 29 de novembre va dur a terme, tal com preveia l'ordre del dia, la renovació de l'Executiva Local. D'aquesta manera arriben a Arenys de Mar el seguit de canvis iniciats amb l'accés d'Oriol Junqueras i Marta Rovira a la Presidència i a la Secretaria General del partit amb la voluntat d'encetar una nova etapa després del darrer cicle electoral.

La nova Executiva Local arriba després d'unes eleccions que, a Arenys de Mar, han demostrat l'inici de la remuntada, ja que el projecte republicà ha rebut més suports que a les passades eleccions al Parlament de Catalunya de 28 de novembre de 2010 tot i tractar-se d'unes eleccions espanyoles i haver tingut nombrosos factors en contra. ERC torna a ser percebuda, cada cop més, com una eina útil per a totes aquelles pesones que creuen en la justícia social, que demanen, com dimarts va fer el nostre diputat Pere Aragonès al Parlament, que els sacrificis no recaiguin únicament en els sectors socials més necessitats; i també com una eina útil per articular la majoria parlamentària que ens porti a la plena sobirania nacional ara que ja tenim una majoria social que hi dóna suport.

D'acord amb aquesta idea de renovació, de rellançament i de nou cicle alcista, l'Assemblea va triar Xavier Mir i Oliveras, que milita a ERC des del juny d'enguany, per assumir-ne la Presidència i la secretaria d'Imatge i Comunicació. Al seu costat, un jove valor a l'alça com Laia Martín i Romano, que anava a les llistes a les eleccions del 20 de novembre, es farà càrrec de la secretaria d'Organització. Dues persones que han ocupat tant regidories en el govern municipal com càrrecs en l'Executiva hi posaran el component d'experiència: Marc Soler i Colomer assumirà Finances i Joaquim Doy i Gorina s'encarregarà de Política Municipal. Finalment, la regidora Annabel Moreno i Nogué representarà el Grup Municipal.

A més d'aquestes cinc persones, però, n'hi haurà moltes altres que hi treballaran de bracet per fer que el projecte d'ERC sigui cada dia més fort i més ampli a la nostra vila. Amb totes aquestes persones i amb les que se'ns hi vulguin afegir rellançarem l'Esquerra Republicana de tota la vida, l'ERC del segle XXI, la municipalista, la de la justícia social, la de la independència. Junts, és clar que sí, farem història!

Comparteix