ERC diu NO a la supressió de la sisena hora

ERC contra la retallada de la 6a hora a Primària!
ERC Arenys de Mar, a través d'aquest comunicat, fem públic el nostre suport als col·lectius que reclamen la continuïtat de l'anomenada "sisena hora".

Arran de diverses reunions d'AMPA a les escoles d'Arenys de Mar, que han desembocat en una proposta de concentració pel proper dimarts 28 de juny a les vuit del vespre a la plaça de l'Església, Esquerra Republicana de Catalunya a Arenys de Mar volem manifestar:

1. Esquerra, impulsora convençuda de la sisena hora a Primària des del Govern, referma el seu compromís, ara des de l'oposició, en la defensa d'aquesta mesura clau en el rendiment escolar i com a garantia d'igualtat entre centres públics i privats.

2. El Parlament de Catalunya, amb els vots favorables del nostre grup, va aprovar la setmana passada una moció que insta la consellera Rigau a mantenir-ne la continuïtat. Lamentem, doncs, que la consellera incompleixi el mandat parlamentari i persisteixi en l'eliminació d'aquest recurs en el marc de les retallades en educació.

3. Així mateix, ERC Arenys de Mar ens posem a disposició de tota la comunitat educativa arenyenca per impulsar un consens real sobre la idoneïtat d'aplicar la jornada intensiva de cara a pròxims cursos.

ERC Arenys de Mar, amb l'escola pública i de qualitat.

Arenys de Mar, 22 de juny de 2011

Tota la informació sobre la secció local d'ERC a Arenys de Mar a http://www.esquerra.cat/arenysmar. També pots seguir-nos des del Facebook i el Twitter!

Comparteix