Carrers per les persones

En poc temps veurem acabades les obres de Platja Cassà, l´any passat es va renovar el clavegueram i la urbanització superficial del tram comprés entre la Riera i el Carrer d´en Riera, i ara està a punt de finalitzar el tram comprés entre el carrer d´en Riera i la plaça Molí de Mar.

També tenim quasi llesta la nova urbanització del carrer de l´Església, consistent en la reurbanització del carrer i la millora dels serveis de clavegueram i conducció de pluvials. S´ha apostat per un model de carrer de plataforma única pavimentat amb pedra de Girona i llambordes.

A Arenys ens cal, des de fa temps, definir quin és el model de carrer o quins són els elements d´urbanització que han de donar una imatge de conjunt i continuïtat al municipi. Es podrien definir un parell de models de carrer, un model de plataforma única que doni caràcter i singularitat al nostre nucli antic de carrers estrets que dibuixen la nostra historia, i un pels nous carrers, pels més amples, on la combinació de l´espai, el mobiliari, les voreres, donin també empremta pròpia, identitat, i renovació de qualitat.

Jordi Pera
17 de setembre de 2009

Comparteix