Qui som?

El Grup de Debat i Tertúlia d'Arenys de Mar es va constituir el gener del 2002, a partir de la iniciativa d'un reduït nombre de persones que teníem moltes ganes de debatre sobre temes de pensament, història, economia, política, humanitats, ciència, comunicació, etc. que d'alguna manera o altra ens afecten en la nostra vida diària, i que no sempre tenim l´oportunitat de conèixer a fons.

El funcionament es basa en una trobada mensual per parlar d'un tema prèviament escollit, amb la participació d'un ponent que presenta la sessió i ens aporta nous coneixements per poder continuar amb un debat enriquidor.

Després de tres anys estem intercalant les trobades mensuals de nombre reduït de persones, on es busca més la tertúlia i la participació, amb xerrades que tenen més un caràcter de conferència, a càrrec de professionals més mediàtics i que comporten una assistència més nombrosa.

Qualsevol de les fórmules de trobada parteix de la participació de professionals del tema que es debat i són obertes a tothom.