EXCURSIÓ EN FAMÍLIA AL CIM VENTEVEIO

Dia: 8 de juny de 2008
Hora: 10.00 del matí
Lloc sortida: Centre Cultural Calisay

Com ja va sent tradicional, el Centre organitza una excursió en família, a la zona de Canet de Mar. Es sortirà en cotxes particulars des del Calisay, en direcció al camí de la Creu de Canet. Una vegada haguem aparcat els vehicles, en una petita esplanada, ens disposarem a iniciar la marxa cap al Cim de Venteveio de 308 metres altura. El camí és estret, de fet un sender, que passa sempre pel mig del bosc amb força vegetació i que obliga en algun tros a ajupir-se. Els que dueu motxilles porta-bebè haureu d´anar en compte.

Els senders i corriols que seguirem, són tota l´estona força a prop de la pista principal de la Creu de Canet, tant d´anada com de tornada, o sigui que hi ha garantida la tornada ràpida cap als cotxes, en el cas que alguna família no vulgui completar tot el recorregut.

La distància aproximada de l´excursió és de 6 quilometres.

S´ha de dur dinar i aigua, ja que no hi ha cap font potable en el recorregut.

La duració de l´excursió és indeterminada, però tenint en compte que anem amb nens petits la cosa s´allargarà segurament fins a mitja tarda.

També és recomanable portar protecció solar, si fa bon temps. En cas de pluja ho ajornarem per un altre dia. Telèfons de contacte per dubtes o per temps inestable: Alfons 93 792 27 20, Àngel 93 792 38 78 i Armand 93 792 23 08.

Socis, amics, simpatitzants, autoritats, fans, curiosos, afeccionats en general i iaies, hi esteu convidats.

Arenys de Mar, 15 de maig de 2008

Comparteix