La comunitat dels areny@utes

Dades de l'entitat

Nom
Arenys.Org
Adreça
Anselm Clavé, 24
Codi postal
08350
Població
Arenys de Mar
Comarca
El Maresme
Telèfon
93.795.85.96
Adreça de correu electrònic correu@arenys.org
Àmbit
cultural
Data de constitució de l'entitat
18-04-1996
nif
G63044598
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
26664

Qui som

Rafel Muñoz

amunt i bits

Enllaços interessants

La portada d'Arenys.Org
L'Arenys digital
El diari electrònic d'Arenys
La comunitat dels arenyautes
L'embrió d'Arenys.Org

Arenyautes 4.0: més eines per fer més comunitat

La renovació de l'espai d'arenyautes.cat incorpora noves eines per facilitar la publicació de continguts i millorar la relació entre els membres de l'espai. Els usuaris i usuàries tenen molt més fàcil l'edició de continguts a dins dels apunts i, per exemple, la incorporació directe de vídeos des d'altres plataformes o la maquetació de textos. També s'ha donat més visibilitat i només funcionalitats a l'espai d'anuncis, que ara s'anomena el suro. La nova plataforma arenyautes.cat es va estrenar dia de sant Martí (11 de novembre), patró d'Arenys de Munt.

"Fem sonar les musiquetes" al Principal

Les "Musiquetes per la Bressola" arriben a Arenys de Mar. La banda "fem sonar les musiquetes" tocarà el Diumenge de Carnaval al Teatre Principal. Amics de la Bressola i Arenys.Org han preparat per divendres, a la tarda, una xerrada sobre la Bressola i la seva activitat, a la sala municipal d'Arenys de Munt. Podeu conèixer els detalls del concert i la xerrada a arenys.cat

Els objectius d'Arenys.Org

Els origens d'Arenys.Org són a la Web d'Arenys que va publicar les seves primeres pàgines a Internet el 19 d'abril de 1996. El passat estiu de 2002 es va iniciar els tràmits de legalització d'Arenys.Org com entitat sense afany de lucre.

Els objectius que recullen els estatuts de l'entitat són:

- Promoure el desenvolupament de la Societat del Coneixement en els municipis d´Arenys de Mar i Arenys de Munt, com àmbit principal d´actuació.

Amics i amigues d'Arenys.Org

Arenys.Org és l´associació que impulsa des de l'any 1996 una comunitat digital als municipis d´Arenys de Munt i a Arenys de Mar. Entre els seus objectius hi ha la promoció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en tots els àmbits i afavorir l´entrada a la Societat del Coneixement dels col·lectius amb més dificultat per accedir-hi. També es treballa per aconseguir un accés universal a Internet i que el programari lliure arribi a tots els sectors de la nostra societat.